Bocairent, una vila medieval



Bocairent, situat a poc més de mitja hora amb cotxe des de Fontanars dels Alforins, està considerat com un dels pobles més bonics del País Valencià, entre altres coses, perquè ha sabut conservar com pocs el seu barri històric que dota el poble del seu marcat caràcter medieval i d'una gran diversitat de monuments. Per altra banda, el poble de Bocairent, situat a la vora del Parc Natural de la Serra Mariola, ofereix també un ampli patrimoni natural.

Des de la seua web oficial de turisme, podràs trobar la informació detallada sobre tot el que Bocairent et pot oferir.


Principals punts d'interés

  • El barri històric, plagat de carrerons, atzucacs sense sortida, placetes, escales i fonts , és ideal per a perdre's en un ambient medieval i gaudir de tots els seus monuments, entre els que destaquen l'Església de l'Assumpció i les tres ermites dels casc urbà.
  • Les Covetes dels Moros són una série de coves-finestra segurament d'origen andalusí (hispanoàrab) que funcionarien com a magatzems de seguretat. Encara que en origen estarien individualitzades, actualment la majoria estan connectades a través d'estrets forats i passadissos no aptes per a claustrofòbics. Més accessibles són les Covetes del Colomer, adaptades com a centre d'interpretació del conjunt de covetes de Bocairent.
  • Les Caves, entre les quals destaca, al centre urbà, la Cava de Sant Blai, funcionaven com a neveres on s'emmagatzemava la neu i es produïa i comercialitzava gel entre els segles XVII i XIX.
Al següent enllaç es poden trobar els horaris i preus dels monuments, i els contactes de les empreses d'hosteleria, allotjament i de serveis turístics.

Com arribar-hi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

fontanarsturistic@gmail.com