Entre Comarques 2016


Un any més comencen les Rutes Turístiques "Entre Comarques", que recorreran els municipis de la Vall d'Albaida, les dues Riberes (l'Alta i la Baixa) i de la Safor. 

El torn de Fontanars dels Alforins arribarà el diumenge 28 de febrer, amb la Ruta dels Arbres Històrics, un nou itinerari que et permetrà descobrir el conjunt d'arbres centenaris que es poden trobar dispersats per tots els Alforins.



Després de l'èxit que aconseguí durant deu anys el programa "Obrim les portes de la Vall" organitzat per l'Àrea de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, a partir del 2014 s'hi van unir les mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa per així crear el nou programa "Entre comarques", de manera que es promoguera la vertebració i les relacions entre aquestes tres comarques valencianes. Enguany s'hi han afegit, com a novetat, els municipis de la Safor.

A través d'aquest programa, es donarà a conèixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels municipis participants.