La Mostra de Terres dels Alforins

El poble de Fontanars dels Alforins acull cada tres anys la Mostra de vins de Terres dels Alforins, un esdeveniment multitudinari que aglutina al mateix temps enologia, gastronomia i cultura en estat pur. Durant un dia, el municipi acull a milers de visitants atrets pels atractius del territori i amb ganes de provar els seus millors vins.


L'any 2011 s'organitzava a Fontanars dels Alforins l'edició inaugural d'aquesta mostra que, l'any 2013 i també al nostre poble, adquiriria el format actual. Al llarg de tot un dia, els cellers que formen part de l'associació Terres dels Alforins (clic ací per a més informació) presenten al públic els seus vins i s'hi ofereixen degustacions. A més, els diversos comerços i restaurants també es troben presents per a mostrar i completar l'oferta gastronòmica del municipi. Finalment, el mostra es amenitzada al llarg del dia per diverses activitats culturals, com xarrades o concerts d'estils diferents.

Fins a dia de hui, el poble de Fontanars dels Alforins ha acollit la Mostra en tres ocasions (2012, 2013 i 2016), mentre que la resta d'any ha sigut acollida pels municipis veïns de La Font de la Figuera i Moixent. L'any 2019 tornarà al poble, però mentrestant podrem continuar gaudint dels nostres vins als cellers del municipi (clic ací per a més informació sobre els cellers i visites concertades), a les Mostres a la Font de la Figuera i a Moixent o la resta d'activitats realitzades al llarg de l'any.